Sikeres és színvonalas rendezvény volt a hétvégi


2012-11-13 12:08:29  | cikk: mo  | 


Sikerrel zárult vasárnap a Szent Márton-napi Újbor Ünnepe. Szép számmal látogatták a programokat, megtalálták a számításaikat mind a borosgazdák, mind pedig a vendéglátó egységet üzemeltető vállalkozó – derült ki Rádi Róbert értékeléséből. A Polgármesteri Kabinet vezetője elmondta, a Pápai Platán Nonprofit Kft. működtette a pohárházat. A három nap során közel 1000 bögrét, valamint fehér-és vörösboros üvegpoharat váltottak a látogatók, ezek közül majdnem 400 darabot haza is vittek. Ez azonban nem mutatja a teljes látogatottságot, hiszen sokan voltak olyanok, akik hozták magukkal a korábban, egy másik rendezvényen megvásárolt poharukat, illetve többen érkeztek a programokra olyanok is, akik nem a borfogyasztás céljából látogattak ki az Esterházy-kastély udvarára. Rádi Róbert beszámolt arról is, a fesztiválsátor alatt összesen 450 ülőhely állt rendelkezésre, ezek szombaton teljesen megteltek, sőt a faházak előtt is rengetegen voltak, így elmondható, hogy ezen a napon csaknem 1500 fő látogatta a Szent Márton-napi rendezvényt. 

A Polgármesteri Kabinet vezetője a gyermekprogramok közül kiemelte a Liba-Tour vetélkedőt és a Barokk Vigasságot, melyek messzemenően felülmúlták a várakozásokat. Rádi Róbert hozzátette, ez azért nagyszerű, mert korábban az ilyen típusú programokon az iskolák által szervezett csoportok vettek részt, most viszont a pápai családokat valóban megmozgatta a rendezvény.

A borosgazdákkal, a pálinkaház működtetőjével és a libaételeket árusító vállalkozóval történt egyeztetést követően kiderült, elégedettek voltak a rendezvény forgalmával, megtalálták a számításikat és szívesen visszajönnének egy következő alkalommal is – jelentette ki a kabinetvezető.
- Azt kértük tőlük, hogy úgy állítsák össze a kínálatukat, hogy abban mindenki megtalálja a számára kedvező árfekvésű terméket, így a rendezvényen a drágább libacomb mellett volt libazsíros kenyér és a borok, pálinkák is többféle árban megtalálhatók voltak.

Rádi Róbert a programok kapcsán hangsúlyozta, élővé tette a rendezvényt, hogy a színpadi műsorok mindegyikének meg volt a saját közönsége. Ki-ki választhatta a számára legérdekesebb kulturális programot. A sokszínűség kifejezetten jót tett a rendezvénynek – fogalmazott a kabinetvezető.

Mindenki, aki a rendezvény lebonyolításáért felelt, legyen az a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ, a Városgondnokság vagy a Pápai Platán Nonprofit Kft. munkatársa, kitűnő munkát végzett annak érdekében, hogy a programok megfelelő színvonalon, tiszta környezetben és gördülékenyen folyhassanak, így sikeres egy rendezvényt tudhatunk magunk mögött – emelte ki értékelésében a Polgármesteri Kabinet vezetője.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!