Meggyőző fölénnyel nyert a Bakonyerdő Pápa felnőtt és junior csapata


2012-11-11 20:58:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Meggyőző fölénnyel nyert a Bakonyerdő Pápa felnőtt és junior csapata főképe
A Tapolca ellen múlt héten elért sikerét szerette volna megismételni a Bakonyerdő Pápa, az NB II-es kézilabda bajnokság nyolcadik fordulójában. A vendégek ezidáig még nem tudtak pontot szerezni a bajnokságban, ez azonban nem tévesztette meg a hazaiakat, hiszen a fiatal tapolcaiak eddig minden ellenfelük dolgát megnehezítették. Kis híján azonban elmaradt a bajnoki, ugyanis a vendégek vezetősége nehezményezte, hogy az öltözőért kauciót kell fizetniük - erről írásos versenyjelentést is készítettek – így sokáig úgy tűnt, át sem öltöznek és hazautaznak, végül azért sikerült kompromisszumra jutniuk a hazaiakkal, így elkezdődött a meccs, melyen három perc után 2-0-ra a tapolcaiak vezettek. A mieink lassan belemelegedtek a mérkőzésbe, többek között Róth Gábor három találatával átvették a vezetést, a remek védekezésből gyors támadásokat vezettek, a félidő derekán már négy gól volt a pápai előny. 10-6-nál kisebb rövidzárlat következett, a Bakonyerdő kissé belealudt az eseményekbe, így a vendégek kiegyenlítettek (26. perc 10-10). A hajrát megint megnyomták Reizingerék, így a félidőben 14-11 állt az eredményjelzőn. A második félidőben sem termett sok babér a Tapolcának, 19-14-nél sorozatban hat hazai találat következett, amivel el is dőlt minden érdemi kérdés, a Bakonyerdő Pápa – többek között kitűnő védekezésének és Körli Norbert remek kapusteljesítményének köszönhetően - könnyed győzelmet aratott, így sorozatban harmadik mérkőzésén maradt veretlen.

Bakonyerdő-Elmax VSE - Tapolca VSE 28-18 (14-11)

Pápai gólszerzők:
Reizinger Szabolcs 5
Szakács Dániel 5
Fébert Levente 4
Róth Gábor 3
Nagy Péter 3
Kapcsándi Kristóf 2
Sarus Ferenc 2
Tolner Balázs 1
Kelemen Gyula 1
Bors Patrik 1
Gőgös Krisztián 1

Kapcsándi Zsolt: Nagyon kellemetlen ellenfél volt a Tapolca, ennek ellenére végig uraltuk a játékot, amit szerettünk volna, be is jött, 5-1-es védekezésünk remekül működött, Körli Norbert jól védett. Örülök, hogy mindenki pályára lépett, és játékával hozzá tudott tenni idei második győzelmünkhöz.

A juniorok a felnőttekhez hasonlóan magabiztos győzelmet arattak 33-16 arányban.

Bakonyerdő-Elmax VSE - Tapolca VSE 33-16 (15-7)

Pápai gólszerzők:
Kapcsándi Kristóf 7
Bors Patrik 7
Bors Martin 5
Kiss Márton Titusz 4
Nagy Péter 4
Kathi Konrád 1
Nagy Kristóf 1
Stall Levente 1
Török Bálint 1
Korn Bence 1
Fébert Levente 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!