A 13. fordulóban pont nélkül maradtak utánpótlás csapataink


2012-11-10 19:07:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A 13. fordulóban pont nélkül maradtak utánpótlás csapataink főképe
Az U-15-ös és U-13-as első osztályú labdarúgó bajnokságban egyaránt alsóházi rangadót rendeztek, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club ugyanis Baja korosztályos csapataival meccselt, akik a pápaiakhoz hasonlóan szintén a hátsó régióban helyezkedtek el. Orovecz András tanítványainak a Sopron elleni 3-2-es sikert leszámítva sok sikerélményük nem volt az őszi szezonban, mérlegük egy győzelem, 12 vereség. A nyeretlen Baja ellen előzetesen minden esély megvolt a második pápai sikerre, sajnos a mérkőzés képe nem a hazaiak elképzelése szerint alakult. Mindjárt a 14. percben egy fegyelmezetlenség miatt ugyanis Dékány Rolandot kiállította a játékvezető, majd hat perc alatt eldőlt a három pont sorsa: a 30. percben a vendégek részéről Könyves köszönt be a hazai kapuba, majd hat perccel később Gulyás mattolta Németh kapust. A második félidőben bár mindent megtett a Pápa, végül pont nélkül maradt.

Orovecz András: Egész héten próbáltam a játékosokba sulykolni, hogy az utolsó helyezett érkezik hozzánk, koncentráltan, merjünk játszani, bátran támadjunk, ehhez képest egy teljesen érthetetlen fegyelmezetlenséget követtünk el mindjárt a mérkőzés elején. Próbáltunk dominálni, mezőnyfölényben játszottunk, a három-négy ziccerünket kihagytuk, a lövésekkel nem találtuk el a kaput, nagyon mérges vagyok. Nagyon ingadozó teljesítményt nyújtunk, hol jobban játszunk, máskor pedig teljesen összeesik a csapat, képtelenek vagyunk egy szervezett, jó teljesítményt nyújtani.

PELC U-15 – Baja 0-2 (0-2) Gsz.: Könyves, Gulyás

PELC U-15: Németh M. – Dékány, Mogyorósi, Kulcsár, Varga – Barth, Hardi, Csuti, Sipos – Németh Á., Varga

A játéknap másik mérkőzésén a Schnellbach Imre vezette U-13-as gárda 1-0-s vereséget szenvedett a bajaiaktól.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!