Kispályás bajnokság: Góllövőlista, sportszerűségi verseny


2012-11-09 12:26:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás bajnokság: Góllövőlista, sportszerűségi verseny főképe
Korábbi cikkünkben már hírt adtunk a városi kispályás bajnokság sorrendjének eredményéről, ezúttal a góllövőlistát, a sportszerűségi versenyt, és a jövőbeni terveket vesszük górcső alá. A Kispályás Bizottság tervei szerint a 2013. évi bajnokság csoportbeosztása - várhatóan I. és II. osztály, több új csapat jelentkezése esetén I., II., III. osztály - az idei bajnokság végeredménye alapján kerül majd kialakításra. Értelemszerűen még nem határozható meg a helyezésszámok szerinti elosztás, a csoportok élmezőnye alkotja majd az I. osztályt, a csoportokban hátrébbvégző csapatok a II. osztályt, több új csapat jelentkezése esetén a leghátrébb végzők az új csapatokkal együtt a III. osztályt. Szerencsére a korábbi évekről eltérően idén kimondottan sportszerűek voltak a csapatok, az A csoportban több dolga akadt a játékvezetőknek, 16 kék-, és 4 piros lapot mutattak fel, a B csoportban viszont 9 csapat is kártya nélkül hozta le a szezont, mindössze négy kék lap került elő.

A sportszerűségi verseny rangsora ITT!

A pontvadászatban szép számmal estek a gólok, az A csoportban a Futrinka Utca játékosa, Horváth István 63 góllal végzett a góllövőlista élén, a B csoportban a bajnok Kiliáni Ördögök játékosa Pődör Szabolcs lőtte a legtöbb gólt, számszerint 43-at.

A góllövőlista élmezőnye ITT!

A csoportok első három helyezettjei az abszolút helyekért is megküzdenek a Városi Sportcsarnokban november 17-én.

A menetrend:
3. helyért: 16:00 Piha SC – Kertváros
2. helyért: 17:05 Combragyöngék - Spartacus 98 FC
1. helyért: 18:10 Futrinka Utca - Kiliáni Ördögök

A díjátadót a Kispályás Bizottság november 20-án, kedden 16 órától tartja a Városi Sportcsarnok különtermében.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!