Amikor teljesül az amerikai álom - világbajnok pápai erőemelők


2012-11-07 18:32:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Amikor teljesül az amerikai álom - világbajnok pápai erőemelők főképe
Korábban már hírt adtunk róla, hogy a Pannonia Power SE két rutinos versenyzője, Nagy Rita és Horváthné Balogh Piroska az egyesület elnökével, Farkas Tamással Las Vegas-ba utazott, hogy a klub történetének eddigi legnagyobb versenyén, a WPC Fekvenyomó és Erőemelő Világbajnokságon részt vegyen. A hosszú út és a mérlegelés után lezajlott a verseny első része is, melyen a lányok ezúttal sem hazudtolták meg magukat és kiemelkedő eredményeket értek el. A részletekről Las Vegas-ból Farkas Tamás tájékoztatta hírportálunkat.
- A speciális ruha nélküli mezőnyben Nagy Rita a 67, 5 kilogrammos kategóriában 112,5 kilogrammos világcsúccsal első helyezett lett. Horváthné Balogh Piroska a 75 kilósok között 125 kilóval lett első. Ma folytatjuk a küzdelmeket a fekvenyomó ruhás versenyben. A Pannonia Power versenyzői maximális teljesítményt nyújtottak és megérdemelten nyerték meg a világbajnoki címet. Igazi profi teljesítmény ez, hiszen szokatlan és rendkívül nehéz körülmények között kellett versenyeznünk. A fekvenyomó ruhás mezőnyben is mindent megteszünk, hogy a lehető legjobban szerepeljünk. Ukrán, orosz, amerikai, és német versenyzők a legnagyobb ellenfeleink.

Folytatjuk...

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!