Lombard játékos a ligaválogatottban


2012-11-05 18:55:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard játékos a ligaválogatottban főképe
A magyar ligaválogatott tagjai hétfő délelőtt találkoztak Lipóton, a játékosok Egervári Sándor szövetségi kapitány irányításával két nap alatt három edzésen vesznek részt - írja az mlsz.hu.
– Ezzel a közös összetartással szeretnénk erősíteni az itthon kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosok jövőképét, és megismertetni velük a válogatottnál elvárt követelményeket, hogy adott esetben gördülékenyen menjen a beilleszkedésük a csapatba. Gyurcsó Ádám, Mészáros Norbert és Szakály Péter példája jól mutatja, hogy a ligaválogatottból rövid úton is be lehet kerülni az A-keretbe. A két nap a futballistákkal való ismerkedés jegyében telik, de már a decemberre tervezett nemzetközi versenyeztetést is szem előtt tartva készítjük fel a labdarúgókat – mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor.
A keretbe - a korábbi Lombard játékos Gyömbér Gábor mellett - meghívást kapott Németh Milán is, aki 2009 óta erősíti a Lombard Pápa együttesét.

Kapusok: Jova Levente (FTC), Kurucz Péter (FGSZ Siófok)

Védők: Takács Ákos (Győri ETO), Debreceni András (Budapest Honvéd), Vermes Krisztián (Újpest), Guzmics Richárd (Haladás), Fiola Attila (Paks), Szabó János (Paks), Németh Milán (Lombard Pápa)

Középpályások: Pátkai Máté (Győri ETO), Józsi György (FTC), Gyömbér Gábor (FTC), Kanta József (MTK Budapest), Simon Ádám (Haladás), Gosztonyi András (DVTK), Balázs Benjámin (Kaposvári Rákóczi), Nagy Gábor (Haladás), Zsidai László (MTK Budapest)

Támadók: Varga Roland (Győri ETO), Tischler Patrik (MTK Budapest), Bacsa Patrik (DVTK), Délczeg Gergely (Budapest Honvéd)


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!