Lassan kilábalnak a hullámvölgyből a Bakonyerdő juniorjai


2012-11-05 17:18:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lassan kilábalnak a hullámvölgyből a Bakonyerdő juniorjai főképe
A hétvégi Treff SE elleni fordulót megelőzően három győzelemmel és három vereséggel a középmezőnyben tanyáztak a bajnoki álmokat dédelgető Bakonyerdő Elmax Vasas SE juniorjai. Az érdiek ellen el sem tudtak más eredményt képzelni a mieink, mint a győzelmet. Ennek megfelelően magabiztosan kezdtek, a hatodik percben már 4-1 állt az eredményjelzőn, a figurák is működtek, így nem csoda, hogy a szünetre magabiztos előnnyel vonultak, 18:11 állt az eredményjelzőn. A második félidőben hátramenetet kapcsolt a Pápa, és nyolcperces gólcsendjüket az ellenfél kihasználta, s visszajött a mérkőzésbe, a 49. percben már kettővel a vezetett a Treff. Ezután Kapcsándi Zsolt időt kért, sikerült rendeznie a sorokat, az izgalmas, indulatokkal teli végjátékban - Cseke Alex piros lapot kapott könyöklésért, míg az ellenfélnél Moharos Norbert visszarántásért – végül kijött a két csapat közti különbség, és a Bakonyerdő négy góllal nyerni tudott.

Bakonyerdő Pápa - TREFF '07 SE 29:25 (18:11)

Kapcsándi Zsolt: Minden elismerésem a pápai közönségé, akik átlendítették a csapatomat a holtponton. Jól kezdtünk, minden a terv szerint haladt, aztán elhittük, hogy megvan a meccs. Nehéz ilyenkor jól teljesíteni, hétgólos különbség sok ebben a játékban, az Érd fejben feladta a szünet előtt a meccset. De az elkényelmesedésünk hatására visszajöttek két gólra, ahol ők motiválttá váltak, mi pedig idegessé, s ez tovább rontott a helyzetünkön. Végül szép számú és lelkes közönségünknek bizonyítottuk, pillanatok alatt fel tudunk állni a padlóról, és a végére simán gyűjtöttük be a két pontot a mérkőzés esélyeséhez méltóan. Köszönöm játékosaim nevében a szurkolóinknak, hogy támogatnak minket hétről hétre, ennek is nagyban köszönhetjük, hogy sikeresek vagyunk. Gratulálok a csapatomnak, példásan küzdöttek, Bors Martin pedig szenzációsan játszott. Tapolca ellen sem lehet más a cél, mint a győzelem, bízom benne, sikerrel vesszük ezt az akadályt is.

Pápai gólszerzők:
Bors Martin 10
Kapcsándi Kristóf 7
Bors Patrik 5
Nagy Kristóf 3
Kiss Márton Titusz, Fébert Levente 2-2

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!