Idén először nyert a Bakonyerdő Pápa


2012-11-03 19:31:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Idén először nyert a Bakonyerdő Pápa főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság 7. fordulójában a még nyeretlen Bakonyerdő Pápa a nulla ponttal rendelkező érdi Treff 07 SE-t látta vendégül a Városi Sportcsarnokban. Kapcsándi Zsolt csapata egyértelműen a két pont itthon tartásáért lépett pályára, melyre meg is volt minden esélye. Egészen a 10. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, aztán 5-5 után a mieink Szakács vezérletével három góllal megléptek, melyet a félidő hajrájáig tartani is tudtak. Az utolsó három percben nem tudni miért, nem találtak a kapuba a pápaiak, így az érdiek feljöttek, és egygólos előnyt szereztek a szünetre 12-13. A pihenő után megint jól kezdtek a mieink, a szélsők ma kimondottan jó napot fogtak ki, 17-16-ra át is vették a vezetést, majd a jó védekezésnek köszönhetően gyors indításokból sorozatban hat pápai gól született, melyre csak egy érkezett a másik oldalról (53. perc 23-18). A végén taktikusan őrizte előnyét a hazai gárda, 27-20-ra győztek, a diadalt egyedül Harcos vállsérülése árnyékolja be.

Bakonyerdő Pápa - Treff 07 SE 27-20 (12-13)

Kapcsándi Zsolt: Ezidáig a bajnokság krémjével játszottunk, most jönnek az alsóházi rangadók, melynek első lépcsőfokát sikerrel vettük. Ettől függetlenül lelkileg jót tett nekünk, hogy megtört a jég. A csapategység mellett a technikai dolgok is jól működtek, mindenki betartotta az utasításokat, látszik, hogy edzéseken sok labdás feladatot végzünk. Ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk Harcos Bertalannak, akinek egy figura végén a lövő karját visszarántották, egyelőre nem tudjuk milyen sérülést szenvedett, remélhetőleg minél előbb visszatérhet közénk.

Pápai gólszerzők
:
Reizinger Szabolcs 8
Szakács Dániel 7
Sarus Ferenc 4
Kelemen Gyula 3
Lakos Csaba 2
Harcos Bertalan 1
Fébert Levente 1
Nagy Péter 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!