Négy gól és pontosztozkodás az U-13-as bajnokságban


2012-11-03 12:09:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Négy gól és pontosztozkodás az U-13-as bajnokságban főképe
Győzelmi reményekkel vágott neki a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-12-es csapata a Zalaegerszeg elleni soron következő bajnokijának. Horváth Imre fiai a három pont itthon tartásával megelőzhették volna a tabella 10. helyén álló ZTE Akadémia gárdáját. Hazai szempontból jól is indult a meccs, hiszen Mogyorósi Bálint idei hatodik találatával már a 4. percben megszerezték a vezetést, azonban 10 perccel később egy szögletről érkező kipattanót Fekete Dániel értékesített 1-1. Nem sokkal a félidő vége előtt egy szabadrúgást követően a védők hibáját kihasználva Fekete megszerezte második gólját, így 1-2-es állásnál vonultak pihenőre a csapatok. A szünetben rendet tett a fejekben a hazai edző, szerkezetet váltott a gárda, melynek köszönhetően odaszögezték a Zalaegerszeget saját kapuja elé, a mezőnyfölény az 50. percben Márton Dániel jóvoltából érett góllá, a hátralévő időben azonban hiába voltak lehetőségeik a hazaiaknak, a 2-2-es eredmény már nem változott.

PELC U-12 - ZTE Akadémia 2-2 (1-2) Gsz.: Mogyorósi, Márton ill. Fekete 2

Horváth Imre: A döntetlennel nem vagyok elégedett, szerettünk volna nyerni, sajnos a helyzeteinket megint nem tudtuk értékesíteni. A második félidőben jóval több lehetőségünk volt, mint az ellenfélnek, végig az ZTE térfelén folyt a játék. A hétfői, Hévíz elleni meccshez képest sokat javult a küzdőszellemünk, több párharcot nyertünk, az látszik, ha saját korosztályú gyerekek ellen játszunk, a különbség minimális a játékosok között.

PELC U-12: Dokter – Molnár T. (’60 Gergócs), Pénzes, Pintér, Gulyás – Molnár B. (’60 Simon), Mogyorósi, Hanania, Áldozó – Molnár D. (’46 Márton), Péter (’60 Pődör)

A mai játéknapon a Perutz Stadion műfüves pályáján a ZTE 4-0-ra győzte le Forsthoffer Tibor U-14-es együttesét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!