A lefújás előtt mentett pontot a PELC U-18


2012-10-31 17:24:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A lefújás előtt mentett pontot a PELC U-18 főképe
Az U-18-as kiemelt utánpótlás bajnokságban a 14. helyen álló Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata a pontvadászat 12. fordulójában a középmezőnyben tanyázó Újpesti TE-t látta vendégül. Marton Miklós együttesének nem volt sok sikerélménye az elmúlt hetekben, hiszen legutóbb a negyedik fordulóban, szeptember elején szereztek pontot, akkor az MTK-t győzték le 2-1-re. A negatív széria annak is köszönhető, hogy az ötödik fordulóban az Eger vendégeként a pápaiak kapusát, Mocher Dávidot kiállította a játékvezető, a szövetség pedig hatmeccses eltiltást szabott ki rá. A fiatal hálóőr a mai mérkőzésen tért vissza, és oroszlánrészt vállalt az 1-1-es végeredményből. A lilák ugyan egy szép összjátékot követően az 53. percben Száraz András révén megszerezték a vezetést, az előnyt egészen a 92. percig őrizték is, ám ekkor Pődör Bálint bólintása utat talált a kapuba, középkezdésre már nem is volt idő, így a pápaiak egy pontot itthon tudtak tartani.

PELC U-18 – Újpest 1-1 (0-0) Gsz.: Pődör ill. Száraz

Marton Miklós: Hosszú idő után ma végre ismét pontot szereztünk, elégedett vagyok a döntetlennel. A mutatott játék is javulóban van, múlt héten a Ferencváros ellen is 70 percig jól futballoztunk, sajnos a középpályánk elfogyott, így húsz perc alatt négy gólt kaptunk. Sajnos Mocher eltiltása miatt azokat a mérkőzéseket buktuk el, melyek nyerhetőek lettek volna, kiemelt bajnokságban kapus nélkül pedig nem lehet meccset nyerni. További javulásban bízom és remélem, már a jövő heti Kecskemét elleni meccsen ennek látható jelei lesznek.

PELC U-18: Mocher – Réthi, Szalma, Kovács, Bolla ('66 Varga) – Ferencz ('61 Horváth), Varga, Iványi, Kalmár ('53 Óbermayer) – Pődör, Baldauf

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!