Keszthelyen és Móron szerepeltek úszóink


2012-10-30 14:09:44  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: puse.hu  | 


Keszthelyen és Móron szerepeltek úszóink főképe
A nyári kisebb szünetet követően szeptember végén Keszthelyen folytatódott a versenyszezon a Pápai Úszó Sportegyesület úszóinak. A Keszthelyi Kiscápák Sport Egyesület idén első ízben rendezte meg az I. Tanévnyitó Amatőr Úszóversenyt, melyen 11 sportegyesület képviseltette magát, Kaposvár, Győr, Marcali, Budapest, Százhalombatta és a keszthelyi sportegyesületek mellett a háromfős pápai csapat is vízbe ugrott, összesen 128 versenyző állt rajtkőre. A mieink teljesítményére nem lehet panasz, hiszen Hegyi Patrícia, Kocsis Eszter és Gulyás Erik összesen két arany, hat ezüst és egy bronzéremmel gyarapították kollekciójukat. Három héttel később immár 10. alkalommal rendezték meg Móron az Ezerjó Kupát, mely az idei évben már két naposra bővült, az első napon a kisebbek, a másodikon a nagyobbak versenyeztek. A pápai egyesület sportolói ez alkalommal is nagyon jól szerepeltek hiszen hét arany, három ezüst és három bronzérmet gyűjtöttek. A legeredményesebb versenyző Rüll Máté lett, aki három aranyéremmel tért haza, Korbély Dominik két arany, egy ezüst, egy bronz, Nagy Rebeka egy arany, egy ezüst, egy bronz, Iván Bernadett egy arany, egy ezüst, Kertész Réka egy bronzéremmel gazdagodott. A sportolók legközelebb Százhalombattán, az Országos Rövidpályás Bajnokságon szerepelnek, majd november 11-én az Úszósuli Körverseny első fordulójában hazai vízben adnak számot felkészültségükről.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!