Későn hajrázott a Lombard II


2012-10-28 17:44:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Későn hajrázott a Lombard II főképe
Az NB III-as bajnokság 11. fordulójában a tabella hátsó régiójába tartozó Lombard II a pontvadászat második helyén álló Körmendet látta vendégül. Előzetesen vendégsikerre lehetett számítani, hiszen a mieink nincsenek túl jó formában - legutóbb az ötödik fordulóban nyertek - ráadásul az első csapat ma játszott a Magyar Kupában (Zsivóczky mester alakulata egy 92.percben szerzett hazai góllal búcsúzott), így kevés hadra fogható játékos állt Nagy Mihály rendelkezésére. A nagy hidegben úgy tűnt, az első félidőben minden érdemi kérdést eldönt a Körmend, hiszen két pontrúgásból előbb Takács, majd Niksz is bevette Markek kapuját. A szünetben alaposan leteremtette a hazaiak mestere a pápai fiatalokat, a második 45 percben így valamivel jobb játékkal rukkoltak elő Somogyiék. A 83. percben Simon remek labdával ugratta ki Pálit, aki a kimozduló Hajgató felett okosan a kapuba emelt, ám ez csak a szépítéshez volt elég, a vendégek elvitték a három pontot Pápáról.

Nagy Mihály: Felkészültünk az ellenfélből, tudták a gyerekek a feladatukat, ennek ellenére azt a káoszt, amit az első 10-15 percben bemutattak, az valami botrányos volt. Voltak lehetőségeink, kiegyenlített volt a meccs, de jó páran figyelmen kívül hagyták a mérkőzés előtt megbeszélteket. Kevesen vagyunk, így a kezdőcsapatban 6-7 olyan játékos kapott lehetőséget, akiknek ez az első szezonja ebben az osztályban, nekik még sok fejlődni-, és tanulnivalójuk van.

Lombard II – Körmend 1-2 (0-2) Gsz.: Páli ill. Takács, Niksz

Lombard II: Markek – Németh, Tóth, Venczel, Enyingi – Ughy (’80 Baldauf), Horváth T., Somogyi, Horváth Cs. (’67 Kovács) – Páli, Simon

A 12. helyezett Lombard II jövő héten az éllovas Balatonfüredhez látogat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!