Magyar Kupa: Harmadosztályú együttes búcsúztatta a Lombard Pápát


2012-10-28 15:37:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magyar Kupa: Harmadosztályú együttes búcsúztatta a Lombard Pápát főképe
A labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában a Lombard Pápa az NB III Tisza-csoportjában szereplő Létavérteshez látogatott, ahol 600 néző előtt hatalmas meglepetésre 1–0-s vereséget szenvedett – olvasható az nso.hu-n. A mérkőzésen egészen a 92. percig 0–0 állt az eredményjelzőn, majd hatalmas meglepetésre Hajdu István góljával a hazai együttes szerezte meg a vezetést, és ezzel a győzelmet is. A Létavértes így a Mezőkövesd kiejtése után újabb bravúrt mutatott be, és várja a sorsolást a Magyar Kupa legjobb 16 csapata között.

Létavértes SC ’97–Lombard Pápa 1–0 (0–0) Gsz.: Hajdu

Gyarmati András: Megilletődötten kezdtünk, ám amikor rendezni tudtuk a sorokat, magabiztossá váltunk. Szünet után már helyzeteink is voltak, és ha ezeket belőjük, akár hamarabb is előnybe kerülhettünk volna, de végül a legjobbkor szereztünk gólt.

Zsivóczky Gyula: Az elején kihagytuk a helyzeteinket, ekkor eldönthettük volna a mérkőzést. Nem így történt, s az utolsó utáni pillanatban egy rögzített játékhelyzet után gólt szereztek a hazaiak. Gratulálok a Létavértes továbbjutásához.

Létavértes: Póser – Kinyik, Hajdu I., Holecz, Kovács G. – Burics, Barzsó, Mokánszki (Kertész T., 80), Király V. (Boros J., 71.) – Suskó, Nagy T

Lombard Pápa: Szűcs L. – Németh M. (Quintero, 72.), Tóth G., Dlusztus, Présinger – Arszics, Tóth B., Grőber, Rodenbücher – Benko (Seye, 57.), Cekulajevs (Marics, 57.)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!