Szűcs és Bárányos a legjobbak között


2009-12-27 15:54:36  | cikk:  | 


A Nemzeti Sport vasárnapi száma közölte az őszi szezon osztályzatai alapján kialakult posztonkénti rangsorokat. A kapusoknál Szűcs Lajos végzett az élen (6.636 pont), meggyőző különbséggel vezet az újpesti Balajcza Szabolcs (6.385) és a kispesti Németh Gábor (5.975) előtt.
A támadó középpályások rangsorában Bárányos Zsolt az első (6.133 pont) megelőzve Czvitkovics Pétert (5.923) a Debrecenből és Igor Bogdanovicsot (5.692) a Nyíregyházából.
A rangsorokhoz mellékelt riportban megszólal a pápai kapuvédő is, aki korántsem elégedett teljesítményével. Mint elmondta, a kapott 19 gólt nagyon soknak tartja, a Ferencváros és a Kaposvár ellen pedig kifejezetten magát érzi ludasnak egy-egy kapott gólban.
Az NB I. összesített rangsorában a listavezető a Videoton brazil csatára, Andre Alves, második Szűcs Lajos, Bárányos Zsolt pedig a kilencedik. Teljesítményükhöz, helyezésükhöz ezúton is gratulálunk!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!