Szűcs Lajos: A hétvégi siker mindenkié


2012-10-22 13:59:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs Lajos: A hétvégi siker mindenkié főképe
A Lombard Pápa szombaton egy fordulatos meccsen hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a Budapest Honvéd együttesét. A sikerből Szűcs Lajos ismét oroszlánrészt vállalt – a Nemzeti Sport tudósítójától nyolcas osztályzatot kapott – hiszen legalább öt tiszta ziccert hárított. A kiváló hálóőr szerényen elevenítette fel klasszis teljesítményét és bízik abban, hogy a Lombard megkezdi a felzárkózást a középmezőnyhöz.
- A Honvéd jobbára pontrúgásokból, előre ívelt labdákból veszélyeztetett, ezeket nagyjából sikerült levédekeznünk. Egy szabadrúgásnál ziccert alakítottak ki, amire sikerült leérnem, de a kipattanót nem sikerült hárítanom. A bekapott gól után élénkebb támadójátékra kapcsoltunk, Maric révén sikerült is egyenlítenünk, a második félidőben voltak lehetőségek mindkét oldalon, nem játszottunk túl jól, de nagyon akartuk a győzelmet, hiszen tudtuk, az Újpest elleni pontszerzésnek akkor van értelme, ha a Kispest ellen itthon tudjuk tartani a három pontot. Rengeteget dolgoztunk az elmúlt két hétben, hogy fizikálisan rendben legyünk, úgy gondolom, az akarat meghozta a gyümölcsét, ezért tudtunk nyerni. A sikert nem egy személy érte el, hanem a csapat, a kapuson keresztül a tulajdonoson át a szertárosig, nagyon örülünk, de a hurráhangulat nem tarthat sokáig, hiszen létfontosságú mérkőzések várnak ránk.

A Lombard Pápa pénteken Debrecenben az Egerrel csap össze.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!