Nagyon fontos meccs előtt a Lombard Pápa


2012-10-19 16:09:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagyon fontos meccs előtt a Lombard Pápa főképe
A kéthetes bajnoki szünetet követően szombaton 14 órától a tabella hatodik helyezettje, a Budapest Honvéd ellen folytatja az élvonalbeli labdarúgó bajnokságot a Lombard Pápa. Zsivóczky-Pandel Gyula csapatát hetek óta kiesőjelöltként emlegetik, a gárda előtt itt az újabb lehetőség, hogy rácáfoljon ezekre a véleményekre. Az edzések monotonitását a múlt heti Ligakupa meccsel törték meg, melyen Seye duplájával legyőzték a Kaposvárt. A bajnokság természetesen egy teljesen más történet, van min javítania a csapatnak, hiszen a 15. helyet foglalják el a tabellán, hazai pályán négy meccsükből pedig mindössze egyet nyertek meg, emellett egy döntetlen és két vereség áll a nevük mellett. A hazaiak trénere elmondta, egy kis pihenőt követően az elmúlt 10 napban mindent a szombati mérkőzésnek rendeltek alá.
- Nagyon örülünk, hogy az ETO elleni pofon után fel tudtunk állni és az Újpest ellen fejben és fizikálisan is rendben volt a csapat, de ebben a három pontos rendszerben csak a győzelemnek van komoly értéke. Olyan sorozat előtt állunk, hogy a Honvéd elleni meccsünk meghatározhatja az egész további félévünket (a mieink idén még az Egerrel, a Haladással, a Siófokkal, a Diósgyőrrel, a Videotonnal és a Pakssal meccselnek). Bízom a csapatban és szeretnénk itthon tartani a három pontot.
A másik oldalon a Kispest egészen a hatodik fordulóig veretlen volt, azóta azonban hullámvölgyben van a csapat, a legutóbbi öt fellépésükön négy vereség, egy győzelem Marco Rossi együttesének mérlege. A vezetőedzőnek enyhültek a létszámgondjai, bár még így is akad jócskán sérült a csapatban, a mester Bjelkanovicra, Tchamira, Rajicra, Diakitere és Ibrahimára sem számíthat.

OTP Bank Liga 11. Forduló, Lombard Pápa - Bp. Honvéd (v. Böcskei Balázs)
2012.10.20. szombat 14:00, Perutz Stadion


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!