Atlétika: Bakony Kupa


2012-10-18 16:01:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Atlétika: Bakony Kupa főképe
A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás és a Városi Diáksport Bizottság a Munkácsy Sporttelepén rendezte meg a városi és Pápa vonzáskörzetébe tartozó általános iskolák csapatainak a Bakony Kupát. Iskolánként és versenyszámonként két tanuló indulhatott, egy tanuló egy egyéni és egy váltó számban versenyezhetett. A lányoknak és a fiúknak 200, 600, 1000 méter síkfutás, súlylökés, távolugrás, valamint 4x100 és 4x400 méteres váltó szerepelt a versenyszámok között. Az időjárás kedvezett a versenyzőknek, sajnos a vártnál kevesebben neveztek, mely az iskolák létszámán is tetten érhető volt, mindössze kilenc intézményből érkeztek tanulók. Kiemelkedő eredmények nem születtek, ahogy meglepetések sem, ami így az idény végéhez közeledve egyáltalán nem meglepő.

A részletes eredmények és az iskolák sorrendje itt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!