Gladiátorok Éjszakája Veszprémben


2012-10-17 14:07:46  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: naplo-online.hu  | 


Gladiátorok Éjszakája Veszprémben főképe
A Veszprém Arénában gyűltek össze a küzdősportok nagyágyúi, ahol 12 mérkőzést rendeztek a ketrecben világ- és Európa-bajnok versenyzőkkel. A házigazda és műsorvezető Kovács Kokó István volt, a megmérettetés 18 órakor kezdődött, több kísérőprogram keretében, a főmérkőzésen neves osztrák versenyzőket szólítottak. A küzdelmek közötti szünetekben, erőemelők, pom-pom lányok, kardművészek és karatékák tartottak bemutatót. A gálára meghívott versenyzők között a Koko-Gym KSE tagjai is ott voltak, akik MMA és K1 szabályrendszerben léptek a ketrecbe. Az estét Korpics Gábor, az egyesület vezetője értékelte.
- A gála gerincét a Koko-Gym három szakosztályának versenyzői adták, hiszen nyolc mérkőzésen szólították őket a ketrecbe. Kókai Gábor a győri, Bódis Gergely a komáromi, jómagam pedig a pápai versenyzőket készítettem fel. Kivétel nélkül mindenki nagyot meccselt, nem számított, hogy azonos egyesülethez tartoznak, a közönség is jól szórakozott, elégedett vagyok. Nem emelnék ki senkit, törekedtünk arra, hogy mindenki közel azonos képességű ellenfelet kapjon, úgy látom, jó munka folyik nálunk, büszke vagyok mindenkire.
Korpics Gábor hozzátette, október 27-én Kisvárdára utaznak, majd a mosonmagyaróvári saját szervezésű gála következik, ahol K1 és MMA szabályrendszerben küzdenek a versenyzők.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!