Évadzárót tartanak Pápán a cseh kempingezők


2012-10-13 17:19:01  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Évadzárót tartanak Pápán a cseh kempingezők főképe
A cseh camping és caravanning klub a héten városunkban, a Várkert Termál Kempingben tartja a csütörtöktől vasárnapig tartó évadzáró találkozóját. Az esemény megnyitó ünnepségét tegnap este tartották a kemping terültén felállított óriássátorban.
A megnyitón dr. Áldozó Tamás, Pápa polgármestere köszöntőjében kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánt a jelenlévőknek, majd hozzáfűzte, körülbelül 200 méterre lakik a sátortól, így tudni fogja, hogy jól sikerül-e a rendezvény. – Kívánom, érezzék jól magukat Pápán, és egyúttal bízom benne, hogy ezentúl az évadnyitó, valamint az évadzáró találkozójukat is városunkban rendezik majd meg – fogalmazott a polgármester, aki után Dekovics-Ódor Noémi, a Várkert Termál Kemping vezetője szólt az egybegyűltekhez.
– Az évadzáró találkozó megszervezése nagyon jól sikerült, amit az is bizonyít, hogy ilyen sokan elfogadták a meghívásunkat. Bízom benne, hogy ez a baráti társaság évről évre bővül, és minden évben találkozom majd itt önökkel – tekintett előre a kempingvezető. Megtudtuk tőle, a mostani találkozóra közel háromszáz, főként cseh vendég érkezett a pápai kempingbe, amelynek az idei éve jónak mondható, hiszen a vendégéjszakák tekintetében 10-15 százalékos növekedés volt tapasztalható.
– Magyar kempingező idén már nagyon kevés volt, a legtöbben Németországból és Ausztriából érkeztek hozzánk kikapcsolódni. Emellett egyre több a holland, a dán, a belga vendégünk, de megjelentek nálunk franciák és olaszok is, egyszóval Európa szinte minden szeglete képviseltette magát a Várkert Termál Kempingben – tájékoztatott Dekovics-Ódor Noémi.
A tegnap esti megnyitót a Rebel-Lion Tánc-Sport Egyesület látványos, változatos fellépése is színesítette, majd diszkó zárta a pénteki mulatságot, ma reggel pedig Pápa Város Fúvószenekara fújt ébresztőt a kempingezőknek.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!