Jó hangulatú táncház a Hollósy Galériában


2012-10-12 21:03:10  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Jó hangulatú táncház a Hollósy Galériában főképe
A Hét Csillag Egyesület, az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és a Pápai Református Kollégium Tánc-Lánc Alapfokú Művészetoktatási Intézménye táncházra invitálta az érdeklődőket ma estére a Hollósy Galériába. Müller Zoltán táncpedagógus érdeklődésünkre elmondta, hagyományteremtő szándékkal indították el a táncházat, melyre kicsiket és nagyokat egyaránt várnak.
- Tavaly és tavalyelőtt az Edvy Malomban szerveztünk Pintér Péterrel, a Hét Csillag Egyesület vezetőjével egy-egy alkalmas táncházat, aminek rendkívül nagy sikere volt. Nem titkolt szándékunk, hogy a Hollósy Galériában gyakrabban szervezzünk ilyen jó hangulatú táncházat. Külön programot állítottunk össze a gyerekeknek és a felnőtteknek. A gyerekek legnagyobb örömükre dunántúli ugrós táncokat sajátíthattak el, majd a felnőttekkel a csárdás alaplépéseit ismertettük - mondta Müller Zoltán.
A tánchoz a talpalávalót az Allegro AMI Sindő népzenekara húzta, a táncokat pedig a Tánc-Lánc táncosai mutatták be az érdeklődőknek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!