Szépen fejlődik a környék


2009-08-17 18:33:07  | cikk:  | fotó: Tóth Tamara  | 


Szépen fejlődik a környék főképe
A Csillag utca és a Gönczöl utca sarkán található egy sportpálya, egy kis füves terület. A környékbeli fiatalok nagyon szívesen jártak oda focizni. A pálya mellett nemrég adták át a játszóteret és a parkosítás is elkezdődött, kihelyezték az új padokat is. A további munkálatokról kérdeztem Unger Tamás önkormányzati képviselőt:

- Az idei költségvetés tervezésekor jeleztem, hogy indokolt lenne a focipálya mellett egy játszótér illetve park kialakítása. Volt ott annyi fennmaradó hely ugyanis, hogy ezt meg lehetett valósítani. Ami  még hátravan, az a növények telepítése. A minap jártam arra és nagy örömmel töltött el, hogy lényegesen több gyermeket láttam ezen a kis területen. Sok kisgyermekes család játszott együtt ott délután, fociztak, pingpongoztak. Valamivel több, mint három millió forintból sikerült ezt a régen várt beruházást megvalósítani.

Unger Tamás további tervei között elsősorban a Fecske utca és környéke járdáinak felújítása szerepel. A város különböző pontjain egyidejűleg tervezett más járdaépítéssel együttesen pályázatot nyújtott be e cél érdekében az önkormányzat a KDRFT-hez (Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácshoz.) A pályázatról a bíráló szervezet hamarosan dönteni fog.

Tóth Tamara

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!