Fábián Ákos a városi teniszbajnok


2012-10-12 20:21:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fábián Ákos a városi teniszbajnok főképe
Hagyomány, hogy minden évben egyéni és páros teniszbajnokságot rendeznek Pápán. Idén sem volt ez másképp, nagy küzdelmeket és izgalmas szetteket követően a Ligeti teniszpályákon ünnepélyes keretek között adták át a bajnokság jól megérdemelt kupáit, majd a versenyzők közös vacsorán elevenítették fel a kupa történéseit, és a szezon legemlékezetesebb pillanatait. Egyéniben 34-en, párosban 14 duó ragadott ütőt. Jámpa Péter, a verseny szervezője érdeklődésünkre elmondta, a már szokásosnak mondható mezőny nevezett, és jobbára a papírforma érvényesült.
- Nagyon jó versenyt vívtunk, szükség is volt erre a versenyre, hiszen a fiatalok és az idősebbek ezen az erőfelmérőn kaphattak képet arról, hol is helyezkednek el a városi teniszhierarchiában. Nem születtek meglepetések, Tóth Attilát meg kell említenem, aki 55 évesen is bekerült az egyéni és páros döntőbe, Fábián Ákost pedig egyelőre nem lehet megszorítani. Egyéniben egyenes kiesést rendeztünk vigaszággal, párosban pedig csoportos körmérkőzéseket követően a legjobb kettő került tovább a nyolc közé, ahonnan egyenes kieséssel folytatódtak a küzdelmek. Erre az évre ez volt az utolsó kupa, a teremszezont követően tavasszal a szintén hagyományos évadnyitó versenyt rendezzük.

Eredmények:
Páros:
1. Tomor András – ifj. Koch Róbert
2. Tóth Attila – Gulyás Balázs
3. Miklós Gyula – Török Lajos
3. Molnár Zsolt – Fábián Ákos

Egyéni vigaszág:
1. Németh Gergő
2. Gosztola István
3. Bertalan László
3. Gombás László

Egyéni főág:
1. Fábián Ákos
2. Tóth Attila
3. Gulyás Balázs
3. Tomor András

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!