Egyik mumusa ellen lép pályára a Lombard II


2012-10-12 10:02:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egyik mumusa ellen lép pályára a Lombard II főképe
Legutóbb az ötödik fordulóban, szeptember 16-án, a Komárom ellen gyűjtötte be mindhárom pontot a Lombard II. Azóta kikaptak Andráshidán, majd a Nagykanizsa is egy góllal legyőzte őket, Móron pedig 1-1-es döntetlennel zárult a 90 perc. Hétvégén ismét hazai közegben szerepel a gárda, az ellenfél a tabella hatodik helyezettje, Sárvár együttese. A sárváriak egyelőre közepes szezont produkálnak, mérlegük négy győzelem, egy döntetlen, három vereség. Nagy Mihály nehéz meccsre számít, de a három pont begyűjtésében bízik.
- Három éve nyúzzuk egymást a Sárvárral, az eddigi hat mérkőzésből mindössze egyet tudtunk megnyerni. Ellenfelünk jelentősen erősödött, de bízom benne, hogy tudjuk hozni a mérkőzést.

Lombard II – Sárvár FC, v.: Vizi István (Földszin, Szép II.)
Október 14. vasárnap 14:00 Perutz Stadion, műfű


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!