72 óra kompromisszumok nélkül – Pápán is


2012-10-11 12:35:59  | cikk: HuHa  | 


Németországból indult 2002-ben az az önkéntes akció, mely a 72 óra kompromisszumok nélkül címet viseli, s melyhez Magyarország immár ötödik alkalommal csatlakozott. Az Ökumenikus Ifjúsági Alapítvány szervezésében zajló programban az elmúlt években egyre több fiatal vett részt hazánkban is. A szociális, önkéntes akció célja, az ország fiataljait összefogásra hívni, hogy együtt tegyenek másokért, a környezetért.
Pápa városában szombaton várják közhasznú munkára az érdeklődőket, hogy közösen összeszedjék a szemetet, rendet tegyenek a Vajda Péter lakótelep mögötti fenyvesben.
Az október 13-ai önkéntes akciót pénteken este nyitórendezvény előzi meg, melyet a Református Gyülekezeti házban tartanak 18 órakor. Információink szerint, eddig a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolájából húsz diák jelentkezett és több gyülekezeti tag is jelezte részvételét.  A szervezők várják további civilek és szervezetek jelentkezését is a 72 óra kompromisszumok nélkül elnevezésű önkéntes tevékenységre.
Jelentkezés:  Szalóky Eszternél, a 06/70/343-0238-as telefonszámon és a nyitórendezvényen.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!