Orvos-muzsikus koncerten szerepelt a KELLA Csellózenekar


2012-10-09 20:49:13  | cikk: Babos Petra  | 


Orvos-muzsikus koncerten szerepelt a KELLA Csellózenekar főképe
Október 6-án tartották Pannonhalmán az Orvos-muzsikus koncertet, melyet az Asklepios-Med szervezett a Kazinczy Ferenc Művelődési Házban. Városunkat ezen a koncerten a KELLA csellózenekar képviselte.
Terebesi Ágota, a KELLA Csellózenekar egyik tagja hírportálunknak elmondta, nagy öröm és megtiszteltetés volt számukra, hogy részt vehettek a koncerten, ahol olyan emberek léptek fel, akik az egészségügyben dolgoznak és munka mellett foglalkoznak muzsikálással.
- Zenekarunk számára ez egy rendkívül jó lehetőség volt arra, hogy városunkon kívül is bemutatkozhassunk, s csellózhassunk. A koncert szervezője dr. Palotás András orvos, kutató volt. Műsorunkban három darabot adtunk elő, Colin Evans: Álomtéma, Colin Evans: Toot sweet és Jean Francaix: My Way című művét - mondta el Terebesi Ágota.
- Nagyon jó volt látni és hallani, ahogy a fölös energiákat felszabadítva mindenki jól érezte magát és másoknak is örömet tudott szerezni ebben a rohanó világban. Meg kell találni azokat a röpke pillanatokat, amelyek szebbé varázsolhatják az életet. Jó volt egy kicsit kiszabadulni a mindennapokból - tette hozzá. 

Képek:

nincsenek képek

A KELLA csellózenekar tagjai:
Mészáros Sándorné, a Bartók Béla Zeneiskola tanára
Némethné Farkas Nóra, a Bartók Béla Zeneiskola tanára
Takács Annamária pedagógus
Dan Kristóf tanuló
Szilágyi Linda, a győri Zeneművészeti Főiskola hallgatója
Takács László, a győri Zeneművészeti Főiskola hallgatója
Terebesi Ágota műtős szakasszisztens

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!