Kosárlabda: Elrajtolt a kadett bajnokság


2012-10-06 19:24:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kosárlabda: Elrajtolt a kadett bajnokság főképe
A regionális kosárlabda bajnokság első fordulójában oda-visszavágós rendszerben Sopron együttesével mérkőzött meg a Pápai Motax Autó KC kadett együttese. Vajda Balázs csapatának remekül sikerült a nap, hiszen mindkét találkozójukon nagyarányú győzelmet arattak, délelőtt 81-59, délután 101-49 arányban.
- Sajnálatos módon két meghatározó játékosomat sérülés miatt nélkülöznöm kellett, ennek ellenére néhány dolgot leszámítva meg vagyok elégedve a srácok teljesítményével – mondta a két meccset követően Vajda Balázs. A legfontosabb számomra, hogy edzéseken és a mérkőzéseken folyamatosan fejlődjenek, a mutatott játékban és az egyéni képességekben egyaránt. Igyekeztem mindenkinek játéklehetőséget biztosítani, pályára lépett olyan játékos is, aki mindössze három-négy edzésen van túl. Úgy érzem, állóképességben és játékban is a Sopron felé kerekedtünk, megyünk tovább, nagyon remélem, hogy a tavalyi teljesítményünket meg tudjuk ismételni, és bejutunk a nyugati csoport döntőjébe, ezáltal az országos regionális bajnokságban szerepelhetnénk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!