Kistérségi kézilabda: Homokbödöge megvédte címét!


2012-10-06 18:59:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kistérségi kézilabda: Homokbödöge megvédte címét! főképe
A kistérségi kézilabda bajnokság zárófordulóját rendezték ma délután a Weöres Iskola tornatermében. A 12. fordulóra is maradtak izgalmak, hiszen amennyiben Homokbödöge botlik, a Kilián DSE-Vaszar hamar ledolgozta volna hátrányát, és az élre ugorhatott volna. Mindkét együttes hozta Mihályháza és Ugod elleni mérkőzését, így a szezon utolsó találkozóján az első és második helyezett mérkőzött meg egymással. A Kilián DSE-Vaszar 6-5-ös félidőt követően 8-6-ra nyerni tudott, így pontszámban beérte a homokbödögeieket. A kiírás értelmében pontegyenlőség esetén a gólkülönbség számít, ez pedig Homokbödögének kedvezett, így hiába ünnepeltek a fiatalok, a bajnoknak járó kupa és az aranyérmek is a tavalyi évhez hasonlóan Homokbödögére kerültek. Koncz Sándor a díjátadón elmondta, a bajnokság elérte célját, hiszen a legfontosabb az volt, hogy mindenki mozogjon és szervezett keretek között hétről-hétre játszani tudjon, ezáltal mindenki nyertesnek érezheti magát. Reményét fejezte ki, hogy télen kibővült csapatlétszámmal folytatódik a sorozat, és hasonlóan színvonalas és izgalmas összecsapásokat játszanak majd az alakulatok.

Eredmények:
Kilián DSE-Vaszar - Ugod SE 11-4
Homokbödöge SC - Kinizsi SC Mihályháza 6-2
Kinizsi SC Mihályháza - Kilián DSE-Vaszar 6-12
Homokbödöge SC - Ugod SE 11-3
Ugod SE - Kinizsi SC Mihályháza 2-10
Kilián DSE-Vaszar - Homokbödöge SC 8-6

A végeredmény:
1. Homokbödöge SC 52 pont (+11 gól)
2. Kilián DSE-Vaszar 52
3. Kinizsi SC Mihályháza 34
4. Ugod SE 6

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!