Kitömte a Sopront a PELC U-12


2012-10-05 19:06:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kitömte a Sopront a PELC U-12 főképe
A mai bajnokit megelőzően két győzelemmel és négy vereséggel a tabella 11. helyét foglalta el a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-12-es gárdája. Horváth Imre csapata Gyirmót és Veszprém együttesét győzte le az eddig eltelt hét forduló alatt, mai ellenfelük az ezidáig nyeretlen Sopront volt. Sérülések és betegségek miatt öt alapemberét is nélkülöznie is kellett a hazaiak mesterének, ennek ellenére a három pont itthon tartásáért küldte pályára a Dokter – Gergócs, Molnár T., Pénzes, Pintér – Pócza, Gulyás, Molnár B., Pődör – Mogyorósi, Hanania összetételű alakulatot. Hazai szempontból jól indult a meccs, hiszen Gulyás Adrián már a 11. percben betalált az ellenfél hálójába. Az öröm nem tartott sokáig, Jánó öt perccel később egyenlített. Nem játszottak jól a mieink, sok volt a pontatlanság, a szünetre Hanania Dominik találatával mégis előnnyel vonulhattak. A félidőben Horváth Imre rendezte a sorokat, és ahogy arra a nézők számítottak, beindult a pápai henger: az 53. percben Pődör Máté, az 57. percben Molnár Tamás, az 58. minutumban Szalai Márk mattolta Vörös kapust, a 6-1-es végeredményt nem sokkal a lefújás előtt Gulyás Adrián állította be, így ha csak a második félidőt vesszük alapul, a pápaiak magabiztos győzelmet arattak.

Horváth Imre: Az elmúlt két hét alatt öt játékos sérült vagy betegedett meg, de bíztam abban, hogy akik ma a csapatot alkotják, sikerrel veszik az akadályt. Számszerűleg sima győzelmet arattunk, de főleg az első félidőben, semmivel sem játszottunk jobban, mint az ellenfél, egyrészt nagyon fújt a szél, másrészt szinte a teljes védelem új volt, így elég nehéz volt a játékot hátulról felépíteni. A győzelem akkor vált biztossá, amikor két perc alatt két gólt szereztünk, ekkor megtört az ellenfél, emellett a cseréink is jól szálltak be.

PELC U-12 – SC Sopron 6-1 (2-1) Gsz.: Gulyás 2, Hanania, Pődör, Molnár T., Szalai ill. Jánó

PELC U-12: Dokter (’67 Pintér) – Gergócs (’61 Wieder), Molnár T., Pénzes, Pintér – Pócza, Gulyás, Molnár B. (’23 Simon), Pődör (’52 Szalai) – Mogyorósi, Hanania

Az U-14-es együttes 5-2-es vereséget szenvedett az egy évvel idősebb soproniaktól, a hazaiak részéről Nagy Bence duplázni tudott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!