Atlétika gyermekverseny


2012-10-04 16:53:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Atlétika gyermekverseny főképe
Pápa város és kistérsége atlétikai gyermekversenyének második fordulóját rendezték ma délután a Munkácsy Mihály Általános Iskola Sporttelepén. A két verseny célja a versenyzési lehetőség biztosítása volt a 1-4. osztályos tanulók számára. A hétfői, első fordulóban az elsősök 300 métert futottak, a másodikosoknak 60 méter futás és távolugrás, a harmadik osztályosoknak 400 méter futás és távolugrás, a negyedik évfolyamnak pedig 100 és 600 méteres futás szerepelt a versenyszámok között.
- Az első fordulóban hat városi és négy vidéki iskola 131 leány és 137 fiú tanulója vett részt a versenyszámokban, a városi iskolák között két ponttal a Munkácsy vezet a Tarczy előtt, a vidéki intézmények rangsorában nagy fölénnyel Homokbödöge áll az élen – tudtuk meg ifj. Koncz Sándortól, a Pápai Diáksport Bizottság elnökétől. Az egyéni díjazás mellett ugyanis az iskolák között pontversenyt is hirdetünk. Ma is sokan neveztek, melyhez a kitűnő időjárás is hozzájárult. A végső sorrend a két forduló összesítését követően alakul ki.

Az első forduló eredményei ITT!

A második forduló eredményei ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!