Mesélj nekem Nagyi! - Mesedélelőtt óvodásoknak


2012-10-03 16:46:35  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Mesélj nekem Nagyi! - Mesedélelőtt óvodásoknak főképe
Az Országos Könyvtári Napok pápai programjainak harmadik napján „Mesélj nekem Nagyi” címmel a Huszár lakótelepi és a Vajda Péter Lakótelepi Óvoda kicsinyei hallhattak meséket a könyvtár olvasótermében Szijártóné Radics Etelkától.  A kedves, mosolygós hölgy az Irodalmi Önképző Kör tagja, gyakran vesz részt mesemondó versenyeken.
- Ezt a mesét saját magam írtam. Gyakran mesélem el a rokonságunkban élő gyermekeknek is, valamint mesemondó versenyen is előadtam már nagy sikerrel. A mesét Kertész Helga közreműködésével adom elő, együtt énekelünk benne. A verses formában íródott mese tartalma sosem változik, tekintettel a kis négy éves Helgára, aki így tudja könnyen megjegyezni - mondta Etus néni.
A fülbemászó mesét az apróságok nagy örömmel és odafigyeléssel hallgatták, majd egy bátor kislány, a Huszár Lakótelepi Óvoda egyik ovisa, Kiss Fanni mesélt a többi társának és Etus néninek három kiscica történetéről.
Végül a gyerekek színes mesekönyveket nézegettek a könyvárban.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!