Gyász: Elhunyt Hernádi Tamás


2012-10-03 12:36:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gyász: Elhunyt Hernádi Tamás főképe
Kedd éjjel a pápai sportélet egyik legemblematikusabb sportvezetőjét veszítette el. 65 éves korában elhunyt Hernádi Tamás, aki évtizedeken keresztül tevékenykedett Veszprém megye és Pápa város sportjáért. Hernádi Tamás 1947-ben született, 1969-ben, a pécsi tanárképző főiskola elvégzését követően évtizedeken keresztül Pápa város szolgálatában állt. Fiatal tanárként az általános iskolások tanórán kívüli programjait szervezte, 1978-2008 között a város általános sportjának irányítója volt, mint sportfelügyelő és sportszervező. Az állami sportirányítás rendszerének felbomlása után személyéhez fűződik a Pápa és Környéke Sportigazgatási és Sportszervezési Társulás kezdeményezése és létrehozása. 2008 óta volt nyugdíjas, ennek ellenére nyugdíjba vonulását követően is aktív szerepet vállalt különböző sportesemények szervezésében és lebonyolításában. Magánélete mindig példamutató volt, munkáját mindvégig segítette tanárnő felesége. Hernádi Tamás 2008-ban Pro Publico kitüntetésben részesült, 2010-ben pedig a Tüskés Endre díjjal jutalmazták.

Nyugodjék békében!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!