A Sobri Jóska Élményparkban jártak a Weöres iskolások


2012-10-02 19:20:36  | cikk: Babos Petra  | 


A Sobri Jóska Élményparkban jártak a Weöres iskolások főképe
80 Weöres iskolás diák és 8 kísérő tanáruk töltött el egy kellemes napot a városlődi Sobri Jóska Élményparkban múlt pénteken délután. Az iskolában már hagyomány, hogy ősszel egy kötetlen kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak az intézmény tanulói számára.  Tegyi Tibor kísérőtanár érdeklődésünkre elmondta, harmadik éve szervezik meg rendkívül nagy sikerrel a programot.
- Mivel iskolánk Ökoiskola, ezért nagyon fontosnak tartjuk a természetközeliséget, a mozgás élményét. A jó hangulatú délután során a gyerekek előszeretettel próbálták ki Magyarország leghosszabb kötélpályáját, ahol nemcsak bátorságukat, de állóképességüket is keményen próbára tehették. Népszerűnek számított még a tanulóink körében a vízibicikli, a vízi akadálypályák, az airsoft és egyéb izgalmas, adrenalinszint-emelő játékok.
A programot idén Vadas Istvánné tanár állította össze.
A szabadidős programban a diákok szívesen vettek részt, jól érezték magukat, jó hangulatban telt el a testnevelési óra kiegészítő foglalkozása.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!