A belvárosban énekelt az Erkel iskola összes tanulója


2012-10-01 18:59:17  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A belvárosban énekelt az Erkel iskola összes tanulója főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában már hagyománynak mondható, hogy a gyerekek október 1-jén, a zene világnapján a belváros nevezetesebb pontjain énekelnek közismert dallamokat. Így történt ez ma délelőtt is, amikor is közel 440 erkeles diák és tanáraik örvendeztették meg a járókelőket, elsőként a Március 15. téren, majd a Rákóczi utca elején és végül a Polgármesteri Hivatal előtt daloltak. A vidám kórust sok szülő és járókelő követte végig nagy örömmel. Kálmán Frigyes ének-zene tanár, karnagy, érdeklődésünkre elmondta, az ének-zenei iskola rendkívül fontosnak tartja a hagyományok ápolását, a népdalok iránti szeretet kialakítását a gyerekek körében, ezért is énekelnek a zene világnapján a város főbb pontjain.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!