Egygólos meccsen maradt alul a Lombard II


2012-09-30 17:26:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egygólos meccsen maradt alul a Lombard II főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság 7. fordulójában Nagykanizsa együttese látogatott Pápára. A hazaiak múlt héten négygólos vereséget szenvedtek Andráshidán, hazai pályán szerettek volna javítani mérlegükön. Horváth Tamás sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a bajnokit, így egyik alapembere, és visszajátszók nélkül nehéz 90 percre számított Nagy Mihály, aki a Markek – Németh, Molnár, Tóth, Venczel – Somogyi, Enyingi, Grőber, Király – Horváth, Páli kezdő 11-et küldte pályára. Nagy iramban, ám helyzet nélkül telt el az első félidő 20 perce, egyedül Páli kísérletét jegyezhettük fel, ám lövését blokkolták a védők. A 28. percben Rieger szabadrúgását fogta Markek, majd Páli próbálkozott, ám egyik lövés sem volt veszélyes. A félidő hajrájában az igen aktív Rieger megpattanó lövése okozott némi izgalmat, ám a hazaiak kapusának ez sem nem okozott gondot. Az 50. percben a meccs addigi legnagyobb helyzete maradt ki, egy hazai kontratámadás végén három pápai játékos vezette a labdát a vendégek kapusára, ám Páli passz helyett a lövést választotta, így odalett az ígéretes támadás. Egy Iványi helyzet után a 66. percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat, Rieger pörgette fel magának a labdát, majd jobbal 17 méterről hatalmas gólt lőtt a bal felsőbe 0-1. A 75. percben Király lábában volt az egyenlítés, Horváth készített le neki egy labdát 16 méterre a kaputól, ám a fiatal játékos a jobb alsó mellé lőtt. A lefújás előtt nem sokkal Freischmid kapus tolta szögletre Somogyi veszélyes fejesét, az eredményen azonban a hosszabbításban sem sikerült változtatni, a Nagykanizsa három ponttal távozott Pápáról, összességében a hazaiak egy pontra rászolgáltak volna.

Nagy Mihály: Megnyerhettük volna a meccset, hiszen három nagy helyzetünk is volt, de sajnos azt kell mondjam, nem lepett meg csapatom mutatott játéka, edzés nélkül ugyanis nem lehet komoly eredményt elérni. Iskolai elfoglaltságok és sérülések miatt nem tudok napi két tréninget tartani, emiatt többen formán kívül játszanak, és gyenge teljesítményt produkálnak. Az ellenfél egy jól eltalált lövéssel szerezte meg a győzelmet, ami gyakorlatilag az egyetlen kapuralövésük volt az egész meccsen.

Lombard II – Nagykanizsa 0-1 (0-0) Gsz.: Rieger

Lombard II.: Markek – Németh (’46 Iványi – ’75 Szabó), Molnár, Tóth, Venczel – Somogyi, Enyingi, Grőber, Király – Horváth, Páli (’65 Baldauf)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!