Egykori Lombard játékos a Kecskemét új edzője


2012-09-28 14:43:58  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: kecskemetite.hu  | 


Egykori Lombard játékos a Kecskemét új edzője főképe
A Kecskemét megtalálta Török László utódját a vezetőedzői poszton. A Szigetszentmiklós együttesének a honlapja hivatalos közleményben tudatta ma reggel, hogy közelmúltban megkereste a Kecskeméti TE vezetése az SzTK-Erimát, hogy tárgyalásokat kezdeményezne Horváth Ferenccel. A másodosztályú klub közleményben tudatta a közvéleménnyel, hogy engedélyezte a tárgyalást, amelyek végére ma délben került pont. Ezek szerint Horváth Ferenc 3 évre kötelezte el magát Kecskemétre. Horváth Ferenc 39 éves, 1973. május 6-án született. Játékosként rengeteg klubban megfordult, itthon játszott a Videotonban, a Ferencvárosban, az Újpestben, a Diósgyőrben, a Paksban és 2008-ban Pápán is, légiósként pedig Belgiumban, Izraelben, Spanyolországban, Portugáliában, Skóciában, Németországban és Ausztriában is futballozott. A magyar válogatottban harminckét mérkőzésen tizenkét gólt szerzett, utoljára 2001. augusztus 15-én, Németország ellen volt tagja a nemzeti csapatnak. Edzőként nemrég szerezte meg a Pro-licencet, az élvonalban még nem dolgozott.
(nb1.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!