Burkolnak, festenek - Hamarosan végeznek a mozi felújításával


2012-09-26 14:46:59  | cikk: mo  | 


Burkolnak, festenek - Hamarosan végeznek a mozi felújításával főképe
Lehet, hogy mára megszoktuk, de most már nem sokáig zavarja szemünket a mozi előtt felállított építési paraván. A külső munkálatok tekintetében Németh Csaba elmondta, jelenleg az előtető részét képező edzett-üveg-szerkezetre várnak a szakemberek, közben elkészült az utolsó portál beépítése és zajlik a járdafelület burkolása. Az épület előtt a járdát felbontották, s most előkészítik a térburkolati kövek elhelyezéséhez.
A Pápai Városfejlesztő Kft. műszaki munkatársa tájékoztatott, az előcsarnok már megkapta a padlóburkolatot. A régi padlót itt is felbontották, a felújítás alkalmával fa mintázatú, nyers színű hidegburkolatot helyeztek le a szakemberek. A mozi előterében már a festési munkák zajlanak, közben pedig az energiatakarékos izzóval ellátott, modern lámpatesteket szerelik fel a villanyszerelők.
A teljesen megújult lépcsőházban is gőzerővel haladnak a befejező szakipari munkák. A korlát már a helyén van, a lépcsőház burkolása zajlik: a lépcső speciális, csúszásmentes greslapokat kap – tudtuk meg a Pápai Városfejlesztő Kft. műszaki munkatársától. Németh Csaba ennek kapcsán megjegyezte, mivel elég nagy volt a kontraszt az új lépcsőház és a régi folyosó között, ezért úgy döntöttek, azt is felújítják: a régi mosdókhoz vezető folyosó – az előtérhez hasonlóan – gipszkartonfalat fog kapni.
A kft műszaki munkatársa érdeklődésünkre elmondta, a munkák 95 százalékban készen vannak. A műszaki átadás – várhatóan – a jövő héten megkezdődik, így a szakemberek egy-két héten belül teljesen végeznek a mozi épületének felújításával.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!