Lombard II győzelem, Cekulajevs négyszer talált be


2012-09-16 19:00:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard II győzelem, Cekulajevs négyszer talált be főképe
A harmadosztályú bajnokság ötödik fordulójában a Lombard II a pontvadászatban még nyeretlen Komáromot látta vendégül. A mieink természetesen győzelemre készültek, erre a formájukat látva minden esély meg is volt, ráadásul visszajátszóként Aleksander Cekulajevs is a pályán volt. A lett csatár igyekezett bizonyítani, jó formában van, ez sikerült is neki, miután már a 10. percben mattolta a vendégek kapusát. A 25. percben Somogyi kapott labdát az ellenfél tizenhatosánál, majd az átvétel után védhetetlenül a jobb felsőbe bombázott 2-0. Sajnos a vendégek képtelenek voltak indulataikon uralkodni, előbb Enyingit, majd Somogyit tarolták le brutális módon. A 30. percben Somogyi pontos labdájával Páli ugrott ki, majd középreadását Cekulajevs belsőzte a kapuba 3-0. A félidő vége előtt tovább folytatták ámokfutásukat a komáromiak, előbb Tőcsér, majd Tóth jutott a kiállítás sorsára, utóbbi játékos úgy beleszállt Horváth Tamásba, hogy le kellett cserélni a hazaiak csapatkapitányát. Fordulás után meglepő módon visszaesett a pápaiak játéka, voltak azért helyzetek és gólok is, a 64. minutumban Cekulajevset rántották le, miután kicselezte védőjét, a büntetőt maga a sértett végezte el, aki a jobb alsóba lőtt 4-0. Az 5-0-s végeredményt Cekulajevs állította be, a csatár pazar gólt lőtt a jobb felsőbe.

Nagy Mihály: Az első félidőben profin lerendeztük a mérkőzést, a másodikban megmutattuk hogyan kell öntelten az ellenfelet lenézve játszani. Az előbbiért dicséret az utóbbiért kemény elmarasztalás vár.

Lombard II – Komárom 5-0 (3-0) Gól: Cekulajevs 4, Somogyi

Lombard II: Markek – Enyingi, Tóth, Ventzel, Molnár, (Németh) – Horváh T. (Ughy), Grőber, Páli – Horváth Cs. (Szabó), Somogyi, Cekulajevs

Jók: Tóth, Németh, Venczel, Horváth T., Somogyi, Páli, Cekulajevs

A Lombard II a negyedik helyet foglalja el a bajnoki tabellán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!