80 perc emberhátrányt is elbírt az U-19


2012-09-13 17:50:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


80 perc emberhátrányt is elbírt az U-19 főképe
Az U-19-es másodosztályú bajnokságban a 11. helyen álló PELC azt az Andráshidát látta vendégül, mely a találkozó kezdete előtt szinte ugyanolyan mutatókkal rendelkezett, mint a mieink, ki-ki meccsre volt tehát kilátás. Jevgenyij Baranov a Horváth – Bóka, Varga A., Varga B., Horváth Zs. – Horváth P., Böröczky, Óbermayer, Szabó – Ughy, Kálmán kezdőt küldte pályára. Az eltervezett taktikán mindjárt a 10. percben változtatnia kellett a hazaiak mesterének, mivel Horváth Patrik a játékvezető szerint gólhelyzetben lerántotta az ellenfél játékosát, így mehetett is zuhanyozni. Az emberhátrány ellenére fél óra elteltével egy szögletet követően Böröczky Bálint talált a hálóba 1-0. A második félidő 13. percében egy védelmi megingást kihasználva Hári egyenlített 1-1. A 74. percben egy játékvezetői labdára Böröczky csapott le, majd a tétovázó vendégjátékosok mellett szemfüles gólt lőtt, kialakítva ezzel a 2-1-es végeredményt. A pápaiak küzdeni akarásból és kitartásból is jelesre vizsgáztak, és a kiváló hangulatú, fordulatos összecsapáson megérdemelt sikert arattak.

Jevgenyij Baranov: Úgy gondolom, jó meccs volt, a kiállítás alapvetően meghatározta a további taktikánkat, kontrajátékra álltunk át. Mindenkivel meg vagyok elégedve, kemény, izgalmas meccs volt, a lényeg, hogy nyertünk, gratulálok a fiúknak.
 
PELC U-19 – Andráshida SC 2-1 (1-0) Gsz.: Böröczky 2 ill. Hári

PELC U-19: Horváth – Bóka (’46 Kovács), Varga A., Varga B., Horváth Zs. (’46 Balogh) – Horváth P., Böröczky, Óbermayer (’46 Károly – ’89 Pődör), Szabó (’85 Szabatin)– Ughy, Kálmán (’65 Rácz)

A játéknap másik találkozóján az U-17-es gárda 6-0-s győzelmet aratott, Katona duplája mellett Adorján, Gyenge, Raksányi és Kalmár is betalált.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!