A betlehemi békeláng gyújtotta meg a negyedik gyertyát


2009-12-20 12:20:00  | cikk: mo  | 


A betlehemi békeláng gyújtotta meg a negyedik gyertyát főképe
Elérkeztünk advent negyedik vasárnapjához. A hólepte Kossuth utcán aranyvasárnap a városi koszorú negyedik lángját dr. Vörös Ibolya önkormányzati képviselő gyújtotta meg. A Gróf Esterházy Kórház főigazgatója a betlehemi békelánggal gyújtotta meg a negyedik gyertyát, amelyet civilekkel kiegészülve a Szent László Kolping Család Egyesület hozott Pápára.

A mai adventi programot a Jókai Mór Művelődési Központ állította össze Gyertyafény, szép remény címmel. A hideg időjárás miatt azonban Pápa Város Fúvószenekara és a borsosgyőri Kölyök Klub technikai okokra hivatkozva nem vállalták a fellépést. Így a színpadi műsort a Pápai Musical Stúdió indította, melynek tagjai karácsonyi dallamokat szólaltattak meg. Összeállításuk után a jelenlévők is birtokba vehették a színpadot egy rövid vers vagy dal erejéig. A lehetőséget városunk polgármestere, dr. Kovács Zoltán és egy kisfiú ki is használta. Mindketten kedvenc karácsonyi versüket szavalták el a megjelenteknek.
A Tiéd a színpadot a Honvéd Bajtársi Egyesület Vidám Nagyik Kórusa összeállítása követte, majd a Megafon Zenei Egyesület lépett fel.

A programsorozat keretében hétfőn, kedden és szerdán további egyesületek és klubok mutatkoznak be a Kossuth utcán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!