Gyorsan fogytak a jó minőségű bébiételek


2012-09-12 13:30:14  | cikk: mo  | 


Gyorsan fogytak a jó minőségű bébiételek főképe
Augusztus elején érkezett Pápára a Teuton lovagrend német kamionja, melyről 84 doboz ruhanemű és 14 raklap bébiélelmiszer, illetve babakrém került a város raktárába. Az Egyesített Szociális Intézmények Családsegítés munkatársai és önkéntes segítői egységcsomagokat összeállítva juttatták el az adományokat a pápai családokhoz. A zöldséges és húsos főzelékeket, anyatejpótlót és babakrémet tartalmazó csomagokért ma reggel nyolc órától jöhettek a 8 hónapos és 3 éves kor közötti gyermeket nevelő, pápai lakcímmel rendelkező szülők. Maródiné Győrfy Viktória érdeklődésünkre elmondta, több ezer forint értékű csomagot tudnak most eljuttatni a családokhoz, van olyan termék, amelyből egy vagy két zsugorral vihetnek haza a szülők. A vezető családgondozó hozzátette azt is, a városi osztás keretében nemcsak a rászoruló, nehéz helyzetbe került családok vehetik át a Teuton lovagrend által Pápára juttatott bébiélelmiszer-adományokat, hanem bárki, aki ilyen korú gyermeket nevel. A raktárban elhelyezett bébi-termékek jól fogytak, délelőtt 10 órára már a szállítmány fele kikerült a Juhar utcai raktárból.

Maródiné Győrfy Viktória megjegyezte, ugyancsak nagy a kereslet a ruhaneműkre is. A Teuton lovagrend jóvoltából a Családsegítés munkatársai a vegyesen téli és nyári ruhaneműk osztásáról is folyamatosan gondoskodnak. Az iskolakezdés kapcsán a gyermekholmik és az iskolaszerek jól fogytak. A ruhaosztás a Barát utca 11-ben zajlik, hetente két alkalommal, hétfőn és csütörtökön. A ruhaadományokat a Családsegítő Szolgálat látókörében lévő ügyfelek és hátrányos helyzetű kisnyugdíjasok vehetik át.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!