Pont nélkül tért haza a Lombard II Dorogról


2012-09-09 10:33:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pont nélkül tért haza a Lombard II Dorogról főképe
A Lombard II két sikeresen megvívott hazai bajnoki után a végső győzelemre is esélyes Doroghoz látogatott. Múlt heti kiállítása miatt Nagy Mihály nem számíthatott egyik legveszélyesebb támadójára, Horváth Csabára, a mieink a Mocher – Enyingi Márk, Tóth M., Venczel Z., Molnár – Horváth T., Somogyi, Grőber – Szabó B., Baldauf, Páli összeállításban kezdtek, méghozzá elég agresszíven. A 6. percben egy kapu elé passzolt labdánál a hazaiak csatára megrúgta a vendégek kapusát, aki a földön maradt. A dorogiak nem álltak meg (ellentétben a vendégekkel), a játékvezető sem állította meg a játékot így akadálytalanul passzoltak az üres kapuba, 1-0. A pápaiak hevesen reklamáltak, de a játékvezető hajthatatlan maradt. A második félidőben jobban kezdett a Dorog, aminek egy büntető lett a vége, amit Mocher kivédett, sajnos a 65.percben egy kontrából a hazaiak lőttek ismét gólt. Összességében komoly labdabirtoklási fölényt produkált a tetszetősen játszó vendégcsapat, de hatástalan támadó játéka miatt elveszítette a mérkőzést.

Dorog – Lombard Pápa II 2-0 (1-0) Gsz.: Ambrus, Kopányi

Lombard II Pápa: Mocher – Enyingi Márk, Tóth M., Venczel Z., Molnár (Németh M.) – Horváth T., Somogyi, Grőber – Szabó B. (Budavári), Baldauf (Kovács D.), Páli

Jók: Mocher, Enyingi, Somogyi, Páli, Horváth T. (a mezőny legjobbja)

Nagy Mihály
: Ilyen góllal kezdeni egy idegenbeli meccset nem szerencsés és eléggé dühítő is. Látványos játékot mutattunk, minden eredmény nélkül, mert támadásban súlytalanok voltunk, onnan meghatározó játékosaink hiányoztak. Voltak ziccereink, de kimaradtak. Gratulálok az újoncainknak.

A Lombard II szeptember 16-án 15 órától hazai pályán Komáromot fogadja.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!