Jótékonysági est az evangélikus templomban


2009-12-19 22:02:38  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Jótékonysági est az evangélikus templomban főképe
A győri Advent Kórus adott ma este 6 órától koncertet az Evangélikus Templomban, melynek bevételét egy pápai háromgyermekes, súlyos betegségekkel küzdő család javára ajánlottak fel.

- A kórusunk azzal a céllal jött, hogy a Szentírás üzenetét eljuttassuk a hallgatókhoz. A jótékonysági hangversenyeink már hagyományosak, 2 évvel ezelőtt kezdtük. Így kerültünk Pápára is, ahol egy családnak gyűjtünk, reméljük, nagy sikerrel, sokan meghallgatják a „szolgálatunkat”, bár az idő nem kedvez nekünk, nagyon esik a hó, ami miatt sokan nem indulnak útnak - mondta el Csókási Pál, a kórus vezetője.

 A mai estén Vivaldi, J. S. Bach és Kodály Zoltán művei hangoztak el.

- Az Oltalom Alapítvány több éve rendez már városunkban irodalmi esteket, de jótékonysági estet most először szerveztek. Én úgy gondolom, hogy akik a mai esten jelen voltak, nyugodt szívvel ülnek majd a karácsonyfa alá, mert tudják, hogy segíthettek olyan embereken, akik erre rászorulnak. Bízom benne, hogy elegen leszünk ma ahhoz, hogy segítsünk - mondta el Kerecsényi Zoltán, az est fővédnöke.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!