A Nagy Sportágválasztó ismét Pápán


2012-09-07 12:56:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Nagy Sportágválasztó ismét Pápán főképe
Ebben az esztendőben szeptember 14-15. között második alkalommal rendezik meg Pápán a Nagy Sportágválasztót. A rendezvény célja nem változott: minél többeket buzdítani a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget adva minél több sportág kipróbálására. Mert más érzés nézni a sportot, és más érzés kipróbálni, kézbe venni a sporteszközöket, belekóstolni az egyes mozgásformák lényegébe, gyakorlati sportélményeket szerezni, melyek a szervezők reményei szerint sokakat vezetnek el a kiválasztott mozgásforma sportegyesületi kapuihoz. Pápán a tervek szerint ismét szinte a teljes pápai és Pápa környéki sportélet keresztmetszete megtalálható lesz, emellett mászófal, sörösrekesz torony építési lehetőség, sebességmérő kapu is rendelkezésre áll majd. Egy biztos, mindenki megtalálhatja a korához, erőnlétéhez, testfelépítéséhez leginkább illő sportágat. Az első, pénteki nap délelőttjén elsősorban az előre bejelentkezett óvodákat, iskolákat várják a szervezők, de 14 órától és szombaton egész nap a családoké, és a nagyközönségé a terep. Újdonság idén, hogy a pénteki megnyitót követően Tóth Zsombor sPortfólió című kiállítását lehet a Sportcsarnok előterében megtekinteni. Az idei Sportágválasztó sztárvendége Karakas Hedvig, az Újpest 22 éves cselgáncsozója lesz, aki a londoni olimpián ötödik helyezést ért el. A fiatal sportoló 14:30-tól a Sportcsarnok VIP termében élménybeszámolót is tart. Az említett programmal egyidőben a Bakonyerdő Pápa juniorjai bemutató kézilabda mérkőzést is rendeznek.
A rendezvénysorozat 2012-ben továbbra is díjmentesen és korhatár nélkül várja látogatóit.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!