A Húsgyárban tett látogatást a schwetzingeni delegáció


2012-09-07 12:36:09  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


A Húsgyárban tett látogatást a schwetzingeni delegáció főképe
A jó hangulatú megbeszélést követően a résztvevők csatlakoztak a csoport többi tagjához és közösen látogattak el a Pápai Hús 1913 Kft-hez. A gyárban a cég képviselője köszöntötte a vendégeket, röviden bemutatta a jövőre alapításának 100. évfordulóját ünneplő vállalat munkáját, majd a delegáció a cég munkatársainak vezetésével látogatást tett az üzemcsarnokban. Megismerkedtek a különböző munkafolyamatokkal és megtapasztalhatták, hogy készülnek a Pápai Hús 1913 Kft. kiváló minőségű termékei. A vendégek a látogatás végén aztán Politzer József igazgató úr invitálására személyesen is meggyőződhettek arról, milyen ízletesek és finomak az üzemben készült, a jellegzetes gazdag magyar ízvilágot tükröző termékek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!