A jövő évi programokat egyeztette a két városvezető


2012-09-07 11:58:18  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


A jövő évi programokat egyeztette a két városvezető főképe
A jövő évi programok egyeztetésével kezdődött a schwetzingeni delegáció néhány tagja részére a pénteki nap. A polgármesteri hivatalban dr. Áldozó Tamás és dr. René Pöltl polgármesterek és munkatársaik a 2013-as évben a partnervárosi kapcsolatokat érintő fontosabb eseményekről tartottak megbeszélést. Dr. Áldozó Tamás polgármester elmondta, amellett, hogy várják a schwetzingeni fiatalokat a már megszokott és hagyományos rendezvényekre, mint amilyen például az év eleji ifjúsági labdarúgó teremtorna, vagy a Játékfesztivál is, már most szeretné meghívni a város küldöttségét a nyár elejére tervezett Fő tér átadó ünnepségre.
A találkozón a további témák közt szerepelt a partnervárosi kapcsolatokat támogató Förderverein  Egyesület alapításának jövő évben esedékes 20 éves évfordulója, a szakképző intézmények tanulói, valamint egyetemi hallgatók részére szakmai gyakorlat, cserekapcsolatok kialakítása, a partnervárosi kapcsolat kiterjesztése régiós szintre további települések bevonásával, valamint az együttműködés további lehetőségei.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!