Tíz emberrel is nyerni tudott a Lombard II


2012-09-02 18:03:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tíz emberrel is nyerni tudott a Lombard II főképe
Az NB III Bakony csoportjának harmadik fordulójában a Lombard II Mosonmagyaróvár legjobbjait látta vendégül. Múlt héten a mieink csupa saját nevelésű játékossal felállva megérdemelt győzelmet arattak, a cél természetesen az volt, hogy ezt a jó formát átmentve ma is győztesen hagyják el a játékteret. Nagy Mihály vezetőedző a mérkőzést megelőzően elmondta, a Mosonmagyaróvár hasonlóan kezdte az idényt, komoly céljaik vannak, így biztosan jó mérkőzést játszanak, csapata becsületesen felkészült, kíváncsian várja mire lesz ez elég. Az elmúlt héthez hasonlóan a kapusposztot leszámítva kizárólag pápai fiatalok kaptak helyet a kezdőben, Nagy Mihály a Nacsa – Enyingi, Németh, Venczel, Molnár – Somogyi, Horváth, Grőber, Király – Horváth, Páli kezdőt állította össze. A kezdeti mezőnyjátékot követően a 15. percben Horváth lőtt 17 méterről, próbálkozása kevéssel ment mellé. A 33. percben Scott lőtt a jobb kapufa mellé, a lövés pillanatában pedig vállsérülést szenvedett, a középpályást a pápai kórházba szállították a mentők. Három perccel később megszerezte a vezetést a hazai csapat, Király passzát egy átvételt követően Horváth Csaba küldte kapura, a lövés egy védő lábán megpattanva a jobb sarokban kötött ki 1-0. Néhány perccel később a gólszerző duplázhatott volna, 18 méterről azonban a bal felsőt elkerülte a kísérlete. A 40. percben Páli és Horváth vezethette a kapusra a labdát, Páli azonban passz helyett a lövést választotta, így odalett a lehetőség. A félidő vége előtti pillanatokban Molnár csúsztatott kapura, Antal kapus szögletre tolta a játékszert. Szünet után átvette a találkozó irányítását a vendégcsapat, a 60. percben Grőber Bencét, a 62-ben Horváth Tamást is kényszerűségből le kellett cserélnie a hazaiak mesterének, két alapemberét elveszítve a kontrákra rendezkedett be a Lombard II. A 65. percben Király Botond szabadrúgását fogta bravúrral Antal, a mérkőzés hátralévő részében pedig Kovács Gergely játékvezető és dr. Szabó Péter asszisztens került a figyelem középpontjába. Dr. Szabó Péter a szerinte a játékvezetőre tett sértő megjegyzés miatt azonnali pirossal lezavartatta Horváth Csabát, nehéz helyzetbe hozva ezzel a hazaiakat. 10 emberrel rohamozta a hazaiak kapuját a Mosonmagyaróvár, ám támadásaik eredményt nem hoztak. A három pont egy kontratámadás végén Kovács öngóljával dőlt el, a Lombard II fegyelmezett játékának köszönhetően ismét győztesen hagyta el a játékteret.

Nagy Mihály: Nagyon nehéz ellenfélnek ígérkezett a Mosonmagyaróvár, elég ha annyit mondok, múlt héten legyőzték a Csornát. Felkészültünk belőlük, az ellenfélnek esélye sem volt a gólszerzésre, nekünk több is, a mérkőzésen történtek tükrében a gyerekek minden dicséretet megérdemelnek. Sajnos a játékvezető szereplési vágyának is mi ittuk meg a levét, ennek ellenére örülök, hogy két hét alatt másodszor is győzni tudtunk.

Lombard II - Mosonmagyaróvár 2-0 (1-0) Gsz.: Horváth, Kovács (öngól)

Lombard II: Nacsa – Enyingi, Németh (’82 Szabó), Venczel, Molnár – Somogyi, Horváth (’62 Kovács), Grőber (’60 Iványi), Király – Horváth, Páli

A Lombard II a negyedik helyről várja a jövő heti Dorog elleni találkozót.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!