Zsivóczky Gyula a Lombard új vezetőedzője


2012-09-02 13:33:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Zsivóczky Gyula a Lombard új vezetőedzője főképe
Közel egy hét keresés után a Lombard Pápa vezetősége megtalálta a hétfőn menesztett Bene Ferenc utódját, Zsivóczky Gyula személyében. A 46 éves szakember korábban dolgozott már a Lombard szakvezetőjeként a 2005/2006-os szezonban, ám akkor lehetetlen helyzetben vette át a csapat irányítását és bár kis híján elkerülték a kiesést, a csoda sajnos elmaradt. Az NB II-ben aztán sorozatos sérülések nehezítették Zsivóczky dolgát és Bíró Péter tulajdonos a váltás mellett döntött, azzal meghagyással, hogy a korábbi Lombard játékos lesz még Pápán edző. A csapat azóta szinte teljesen kicserélődött, hiszen csak Szűcs Lajos maradt az akkori keretből. Segítője Sütő Szilárd lesz, aki a trénert az utánpótlás válogatottnál eltöltött ideje alatt már segítette a munkáját.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!