U-12-es csapatunk legyőzte a Gyirmótot


2012-08-31 15:07:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U-12-es csapatunk legyőzte a Gyirmótot főképe
Az U-13-as másodosztályú bajnokság harmadik fordulójában a nyeretlen pápai csapat a szintén nulla ponttal rendelkező Gyirmót SE Győrt látta vendégül. Fiataljaink az előző körben Szombathelytől és a Győrtől is vereséget szenvedtek, a gyirmótiak ellen azonban jó esély kínálkozott a felzárkózásra. Horváth Imre együttese a Dokter – Gerócs, Monár, Áldozó, Pénzes – Pintér, Hanania, Pődör, Molnár – Mogyorósi, Pócza összetételben kezdett, csereként a 2x35 perc során Márton, Gulyás, Simon, Kapcsándi, Wieder és Pintér is szóhoz jutott. A 24. percben Tölgyesi-Gál öngóljával szerezték meg a vezetést a hazaiak, a második félidőben pedig Mogyorósi két perc alatt kétszer mattolta Vig kapust, amivel el is dőlt a három pont sorsa. A mieink a 15 csapatos pontvadászat nyolcadik helyét foglalják el, legközelebb pedig Ajkára látogatnak.

Forsthoffer Tibor U-15-ös alakulata is győzelmet ünnepelhetett a lefújás után, Böröczky, Nagy és Györkös találatával 3-1-re diadalmaskodtak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!