Kalandtúra négykeréken - Jön a II. Marsal Trophy


2012-08-30 21:54:44  | cikk: mo  | 


A tavalyi kezdeményezés sikerén felbuzdulva újabb autós tájékozódási versenyt szervez a Marsal Kft. szeptember 8-án, szombaton. Az első Marsal Trophy több mint 100 résztvevővel zajlott, a versenyen baráti társaságok, családok, fiatalok és idősebbek egyaránt indultak, s vágtak neki a nem mindennapi túrának. A megmérettetés akkor sem, és idén sem szól másról, mint a szórakozásról és az autózás élményéről. A régió szebbnél szebb tájain autózva nem a sebesség a legfontosabb, sokkal inkább tájékozódási képességre, ügyességre és vezetéstechnikai tudásra lesz szükségük a rajthoz álló csapatoknak.
A szervezők idén kicsit újítottak, a versenyzők ezúttal a Marsal Kft. mindhárom telephelyéről várhatják a rajtot, célba érkezésük a veszprémi kereskedésben lesz. Ez azt jelenti, hogy a résztvevők által elvégzendő feladatok is három térségben várják majd a megoldást, így Pápán és környékén, Ajkán és térségében, valamint Veszprémben és a Bakonyban is várják ellenőrző pontok az autósokat. A nagyjából 110-120 km-es útvonalon a résztvevők olyan természeti és művészeti csodákkal találkozhatnak, melyeket a hétköznapokban talán észre sem veszünk. A versenyzőket idén is számos program várja a célállomáson, az eredményhirdetés után pedig vacsora és élőzene szórakoztatja a résztvevőket.
A II. Marsal Trophyra szeptember 3-ig várják a jelentkezőket. Aki részt kíván venni egy nem mindennapi autós kalandtúrán, látogasson el a http://trophy.marsal.hu/ weboldalra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!