Sekour kölcsönben Pápán folytatja


2012-08-30 11:13:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: dvtk.eu  | 


Sekour kölcsönben Pápán folytatja főképe
Több hetes tárgyalássorozatot követően, megállapodás született Youssef Sekour átigazolásának ügyében – adta hírül a Lombard hivatalos honlapja. A 24 éves francia-marokkói középpályás egy szezonra, kölcsönbe érkezik a DVTK-tól a Lombardhoz. Sekour 1988. február 27-én született, a 189 centiméter magas, 83 kilós középpályás, pályafutása során megfordult a FCG Bordeaux, az FC Nantes, a CS Sedan, a Lierse SK, a Lilleström együttesében is, az elmúlt szezonban 11 mérkőzésen egy gólt szerzett.
A klubvezetés – élükön Árki Gábor klubmenedzserrel - az átigazolási szezon vége előtt továbbra is a keret megerősítésén dolgozik, és az utolsó órák egyikében egy nagy visszatérővel is megegyezhet a Lombard, melyről egyelőre többet nem lehet tudni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!